• Dištančné vzdelávanie

          • Riaditeľka školy oznamuje, že výchovno-vzdelávacia činnosť vo všetkých organizačných zložkách a súčastiach Spojenej školy, Palárikova1/A, Hlohovec bude  od 8. 2. 2021 do 12. 2. 2021  naďalej pokračovať dištančnou formou vzdelávania na diaľku, zasielaním úloh ako doposiaľ. Žiaci a zákonní zástupcovia budú naďalej v kontakte so svojimi vyučujúcimi. 

            Vzhľadom k závažnej nepriaznivej a znepokojujúcej epidemiologickej situácii ochorenia Covid  - 19, prosíme a dôrazne odporúčame žiakom aj ich zákonným zástupcom, aby v záujme ochrany zdravia všetkých žiakov, rodičov a zamestnancov školy sa zúčastnili testovania na COVID - 19, pretože deti často trpia bezpríznakovým ochorením COVID - 19, a tak sa stávajú nebezpečným šíriteľom tohto ochorenia. Máme aktuálne zistenia aj o skutočnosti, že žiaci sú  testovaní na ochorenie Covid - 19  pozitívne a vykazujú príznaky ochorenia.

          • DIŠTANČNÉ VZDELÁVANIE V ŠMŠ, ŠZŠ, OUI A PŠ A PRERUŠENIE ŠKOLSKEJ  PREVÁDZKY V ZARIADENIACH V SPOJENEJ ŠKOLE.

          •  

            Vzhľadom k aktuálnej nepriaznivej pandemickej situácii a na základe rozhodnutia ministra školstva, vedy, výskumu a športu SR sa mimoriadne prerušuje školské vyučovanie v škole a školská prevádzka.

            DIŠTANČNÉ VYUČOVANIE ZAČNE OD 11. JANUÁRA 2021  vo všetkých organizačných zložkách Spojenej školy.

            Vzdelávanie sa bude realizovať podľa platného plánu a rozvrhu dištančného vzdelávania pre všetky triedy. Pedagogickí zamestnanci príslušných škôl a tried budú kontaktovať všetkých žiakov a rodičov. Všetci zamestnanci, žiaci, deti a zakonní zástupcovia žiakov sa riadia usmerneniami hlavného hygienika. Je dôležité dôsledné dodržiavanie karanténnych opatrení.

            Zuzana Tomšíková - riaditeľka školy

          • Obnovenie vyučovania

          • S účinnosťou od 16. novembra 2020 (pondelok) sa obnovuje vyučovanie aj pre žiakov Odborného učilišťa a Praktickej školy.

                                    Obnovenie vyučovania je v súlade s Rozhodnutím ministra školstva z 12.  novembra 2020  Číslo: 2020/18259:2-A1810

          • Obnovenie školského vyučovania v ŠZŠ

          • S účinnosťou od 10. novembra 2020 (utorok) sa obnovuje školské vyučovanie pre žiakov v Špeciálnej základnej škole  aj v piatom až desiatom ročníku.

                                     Žiaci všetkých ročníkov sa od uvedeného dátumu vzdelávajú v plnom rozsahu vrátane  školského klubu detí.

            Žiaci Odborného učilišťa internátneho a Praktickej školy zatiaľ pokračujú v dištančnom (domácom) vzdelávaní.

                                       V termíne 6. a 9. novembra 2020 sú Jesenné prázdniny.

                                  Obnovenie vyučovania je v súlade s Rozhodnutím ministra školstva z 2.  novembra 2020  č. 2020/18259:1-A1810

          • DIŠTANČNÉ VZDELÁVANIE – ŠMŠ a ŠZŠ

          • Z dôvodu potvrdených pozitívnych výsledkov Covid – 19 u zamestnancov Spojenej školy bude v termíne od 26.10.2020 do 29.10.2020 PRERUŠENÝ prezenčný výchovno-vzdelávací proces v uvedených organizačných zložkách a súčastiach školy:

            ŠPECIÁLNA MATERSKÁ ŠKOLA
            ŠPECIÁLNA ZÁKLADNÁ ŠKOLA - všetky ročníky
            CENTRUM ŠPECIÁLNO-PEDAGOGICKÉHO PORADENSTVA

            Dňa 30.10. a 02.11.2020 sú jesenné prázdniny.
            V uvedených organizačných zložkách bude prebiehať dištančné vzdelávanie.

            Do ŠPECIÁLNEJ MATERSKEJ ŠKOLY a do 1. – 4. ročníka ŠPECIÁLNEJ ZÁKLADNEJ ŠKOLY žiaci nastupujú v UTOROK 03.11.2020.

            Vzdelávanie sa bude realizovať podľa platného plánu a rozvrhu dištančného vzdelávania pre všetky triedy. Pedagogickí zamestnanci príslušných škôl a tried budú kontaktovať všetkých žiakov a rodičov.

            Všetci zamestnanci, žiaci a deti sa riadia usmerneniami hlavného hygienika. Je dôležité dôsledné dodržiavanie karanténnych opatrení.

             Zuzana Tomšíková
             riaditeľka školy

          • DIŠTANČNÉ VZDELÁVANIE - ŠZŠ, OUI a PŠ

          •  Vzhľadom k aktuálnej situácii bude od 26. 10. 2020 pre žiakov 5.-9. ročníka Špeciálnej základnej školy, žiakov Odborného učilišťa internátneho a žiakov Praktickej školy prebiehať do odvolania vzdelávanie dištančnou formou. Bližšie informácie sa dozviete čoskoro od svojich triednych učiteľov.

            Zuzana Tomšíková - riaditeľka školy

          • Oznámenie o riadnom priebehu školského vyučovania

          • S účinnosťou od 12.10.2020 (pondelok) až do odvolania prebieha RIADNE ŠKOLSKÉ VYUČOVANIE pre žiakov ODBORNÉHO UČILIŠŤA INTERNÁTNEHO a PRAKTICKEJ ŠKOLY. Žiaci sa riadne budú vyučovať na teórii v škole a na pracoviskách odborného výcviku ako doposiaľ. Rovnako bude zabezpečené stravovanie a tiež ubytovanie v školskom internáte. Prevádzka CENTRA VOĽNÉHO ČASU pri SŠ je mimoriadne PRERUŠENÁ do odvolania.       ZNENIE ROZHODNUTIA MINISTRA:

            Branislav Gröhling
            minister
            Bratislava 11. októbra 2020
            Číslo: 2020/17294:1-A1810
            ROZHODNUTIE
            Minister školstva, vedy, výskumu a športu podľa § 150 ods. 8 zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „školský zákon“) s účinnosťou od 12. októbra 2020 do odvolania rozhoduje takto:
            a) mimoriadne prerušuje školské vyučovanie v stredných školách podľa § 32 školského zákona s výnimkou školského vyučovania v prvom až štvrtom ročníku osemročného vzdelávacieho programu v strednej škole; riaditelia stredných škôl zabezpečia dištančné vzdelávanie žiakov stredných škôl,
            b) mimoriadne prerušuje poskytovanie výchovno-vzdelávacej činnosti, ubytovania a stravovania v školských internátoch pre žiakov stredných škôl podľa § 32 školského zákona s výnimkou žiakov prvého až štvrtého ročníka osemročného vzdelávacieho programu v strednej škole a žiakov s trvalým pobytom mimo územia Slovenskej republiky,
            c) mimoriadne prerušuje školské vyučovanie v jazykových školách; riaditelia jazykových škôl zabezpečia dištančné vzdelávanie poslucháčov,
            d) mimoriadne prerušuje skupinové vyučovanie v základných umeleckých školách,
            e) mimoriadne prerušuje prevádzku centier voľného času,
            f) v prevádzke zariadení školského stravovania sa neumožňuje konzumácia jedál a nápojov pre žiakov stredných škôl podľa § 32 školského zákona s výnimkou žiakov prvého až štvrtého ročníka osemročného vzdelávacieho programu v strednej škole,
            g) v stredných školách, v ktorých sa mimoriadne prerušuje školské vyučovanie, sa umožňuje konanie komisionálnych skúšok, rozdielových skúšok a skúšok odbornej spôsobilosti na výkon povolania,
            h) mimoriadne prerušuje záujmové vzdelávanie v školách a školských zariadeniach; riaditelia škôl zabezpečia podľa podmienok a možností záujmové vzdelávanie dištančnou formou,
            i) v školskom roku 2020/2021 vo všetkých školách a školských zariadeniach nemožno uskutočniť školské aktivity podľa § 28 ods. 16, § 30 ods. 7 a § 33 ods. 12 školského zákona najmä
            1. výlety a exkurzie,
            2. športové výcviky a školské športové súťaže,
            3. pobyty v škole v prírode a aktivity školy v prírode,
            4. kurzy na ochranu života a zdravia,
            5. kurzy pohybových aktivít v prírode,
            6. saunovanie,
            7. dni otvorených dverí
            do termínu skončenia výnimočného stavu, núdzového stavu alebo mimoriadnej situácie.
            Na výchovu a vzdelávanie v školách a školských zariadeniach sa primerane vzťahujú ustanovenia príslušných právnych predpisov a rozhodnutí, ak toto rozhodnutie neustanovuje inak.
            Odôvodnenie:
            Na základe návrhov a opatrení Ústredného krízového štábu zo dňa 11. októbra 2020 a vo vzťahu k súčasnému vývoju epidemiologickej situácie spôsobenej šírením ochorenia Covid-19 je dôležité zabezpečiť ochranu zdravia a znížiť tak riziko prenosu tohto ochorenia. V záujme zachovania výchovy a vzdelávania v materských školách, základných školách a školách pre deti a žiakov so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami sa pristupuje k obmedzeniu výchovno-vzdelávacích aktivít na stredných školách podľa § 32 školského zákona (gymnáziách, stredných odborných školách, stredných športových školách, školách umeleckého priemyslu a konzervatóriách) prezenčnou formou, keďže sa môžu uskutočňovať dištančne.
            Toto obmedzenie sa netýka škôl a školských zariadení pre žiakov so zdravotným znevýhodnením, praktických škôl a odborných učilíšť, ani žiakov, ktorí získavajú nižšie stredné vzdelanie v rámci osemročného vzdelávacieho programu v strednej škole. Zároveň na všetkých druhoch škôl sa obmedzujú aktivity, ktoré nie sú kriticky dôležité pre výchovno-vzdelávací proces. V prípade praktického vyučovania, odborného výcviku či odbornej praxe u zamestnávateľa je možné naďalej pokračovať v jeho realizácii podľa pandemickej situácie u konkrétneho zamestnávateľa, ak jeho realizácia nevyžaduje ubytovanie žiaka v školskom internáte. V opačnom prípade sa praktické vyučovanie, odborný výcvik či odborná prax môžu realizovať len dištančnou formou.
            Branislav Gröhling
            minister školstva, vedy, výskumu a športu

          • OZNAM

          • Škola sa otvára počas pracovných dní o 7.45 h.

            Vstup do školy je povolený iba žiakom a zamestnancom školy.

            Ostatné návštevy (rodičia žiakov, zákonní zástupcovia) môžu do školy vstupovať až po dohode s riaditeľkou školy alebo triednym učiteľom.

            Pri vstupe do budovy školy sa musia preukázať „Vyhlásením návštevníka školy o bezinfekčnosti“!

             

            Zákaz platí do odvolania.

          • Oznam - začiatok nového školského roka 2020-21

            • Vyučovanie v novom školskom roku 2020-21 začína v stredu 2. septembra 2020 o 8.00 hod. Ministerstvo školstva vydalo manuál pre stredné školy, ktorý upravuje organizáciu škôl po dobu trvania pandémie COVID-19 a pre potreby dodržiavania protiepidemických opatrení a odporúčaní. Obsahuje všetky úlohy pre zriaďovateľov, zamestnávateľov, zamestnancov, žiakov, zákonných zástupcov.

              Prajeme vám veľa zdravia a úspechov v novom školskom roku 2020/2021. 

          • Záverečné skúšky

          • Po úspešnom administratívnom hodnotení záverečných skúšok si žiaci končiacich ročníkov v atmosfére zahalenej „rúškami proti Corone“ prevzali z rúk pani riaditeľky dodatky, vysvedčenia a výučné listy.

          • Prijímacie konanie

          • Prijímanie detí a žiakov v Spojenej škole, Palárikova 1/A, 92001 Hlohovec pre školský rok 2020/21 pre jednotlivé organizačné zložky:

            1. Prijímanie detí do Špeciálnej materskej školy (ŠMŠ),  Jarmočná č.5, 92001 Hlohovec

            - prijímanie  sa uskutočňuje priebežne na základe prihlášky zákonného zástupcu s priloženými požadovanými odbornými vyjadreniami - prihlášku s vysvetlením Vám poskytne škola

            kontakt:  PaedDr. Emília Takáčová - zástupkyňa riad. pre ŠMŠ A CŠPP ,   tel.: 0915 116 697, emailemilia.takacova@gmail.com

            2. Prijímanie žiakov do Špeciálnej základnej školy (ŠZŠ) , M.R.Štefánika 38, 92001 Hlohovec

            - prijímanie sa uskutočňuje priebežne na základe prihlášky zákonného zástupcu s priloženými požadovanými odbornými vyjadreniami- prihlášku s vysvetlením Vám poskytne škola

            kontakt: Mgr. Dagmar Verešová - zástupkyňa riad. pre ŠZŠ, tel.: 0948 521 105 , email:  veresova.dagmar@gmail.com

            3. Prijímanie žiakov do Odborného učilišťa internátneho (OUI)  a Praktickej školy (PŠ), Palárikova 1/A, 92001 Hlohovec

            - prijímanie sa uskutoční na základe prihlášky do Odborného učilišťa alebo Praktickej školy,  odoslanej  zo ŠZŠ (ZŠ) do tunajšej školy (OUI a PŠ)  do 19.05.2020

            kontakt: Mgr. Beáta Abelovičová - zástupkyňa riad. pre  OUI a PŠ,  tel.:  0911 144 647 , email: beata.abelovicova@ouihc.sk

                            Ing. Vladimír Kajánek - zástupca riaditeľky  tel.: 0902 892 217 , email.: kajanek@ouihc.sk

            Pre všetky prípady je možné kontaktovať riaditeľku SŠ Zuzana Tomšíkovú, tel.: 0903 595 485, email: tomsikova@ouihc.sk

    • Kontakty

      • Spojená škola
      • 033-7301 008 - sekretariát 033-7301 009 - internát 033-7301 007 - riaditeľka školy 0903 595 485 - Mgr. Tomšíková Zuzana - riaditeľka školy 0911 144 647 - Mgr. Abelovičová Beáta - zástupkyňa riaditeľky školy - teoretické vyučovanie a Praktická škola 0902 892 217 - Ing. Kajánek Vladimír - zástupca riaditeľky školy - odborný výcvik a internát 0948 521 105 - Mgr. Verešová Dagmar - zástupkyňa riaditeľky - Špeciálna základná škola 033-7421 186 - PaedDr. Takáčová Emília - zástupkyňa riaditeľky - Špeciálna materská škola
      • Palárikova 1/A 920 01 Hlohovec 920 01 Hlohovec Slovakia
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje